Faktura & Delbetalning

Faktura med betalningsmottagare Liqvida i Norden AB. Har du fått en faktura med betalningsmottagare Liqvida i Norden AB? Vi hjälper företagare att ta betalt av sina kunder med faktura och i den hanteringen står vi som betalningsmottagare.

Har du några som helst frågor angående din faktura, är du välkommen att kontakta oss.

Betala med faktura

Att betala med faktura är bekvämt och tryggt då du betalar efter att du köpt en vara eller tjänst av någon av våra samarbetspartners. Att betala med faktura är det vanligaste alternativet när konsumenter handlar på nätet på grund av att det känns tryggt. Det är 14 dagars räntefri kredittid och fakturaavgift endast 29 kr. Du har möjlighet att dela upp betalningen till förmånliga villkor.

Fördelar med att betala med faktura:

  • Du slipper ha kontokort eller bankdosa nära till hands.
  • Fakturabetalning är enkelt och säkert.
  • Du får varan eller tjänsten först och betalar sen.
  • Många stora inköp samma månad? Välj att delbetala din faktura.
fakura-ikon-jpg

Delbetalning

Delbetalning är ett enkelt sätt att fördela kostnaden av ett köp i mindre summor. När du får din faktura kan du själv välja att betala hela beloppet direkt eller dela upp betalningen i mindre belopp per månad. Det lägsta beloppet du kan betala står angivet på fakturan. Du kan sedan välja att fortsätta betala delbelopp varje månad eller betala av den resterande summan. Det är du som väljer. När du valt att delbetala en faktura, skickas en avi till dig varje månad. Enkelt och tryggt.

Kontakta gärna oss på Liqvida, använd kontaktformuläret nedanför eller skicka ett mejl till hej@liqvidafinans.se.

bill